Antalya Akvaryum Giriş Ücreti 2023 ve Ziyaret Detayları

Bu içeriğimizde sizler için Türkiye’de gezilecek akvaryumlar arasında önemli bir sırada olan Antalya Akvaryum giriş ücreti 2023 yılı tarifesi bilgisini sunacağız. Antalya il merkezinde Konyaaltı Plajı yakınlarında yer alan Antalya Akvaryum, dünyanın en büyük tünel akvaryumu olma özelliğine sahiptir. Uzunluğu 131 metre ve genişliği de 3 metre olan bu akvaryumun içerisindeki su miktarı ise tam 7,5 milyon litreyi aşıyor.

Akvaryumun genel yapısı, 40’ı aşkın sayıda Tematik Akvaryum’a bölünmüştür. Bu kısımların içerisindeyse binlerce farklı balık türü, akvaryumu ziyaret eden kişiler için sergileniyor. Bu balık türleri arasında en çok dikkat çeken ise sayıları 200’ü geçen köpek balıklarıdır. Ayrıca akvaryum içerisine geldiğinizde göreceğiniz tek şey, balık türlerinden ibaret olmayacaktır. Antalya Snow World, sıcak yaz günlerinde resmen kavruluyor olan Antalya’da kışı yaşayacağınız harika bir mekandır.

Antalya Akvaryum içerisinde yer alan Antalya Snow World’e gelerek, -5 derecede sıcaklıktaki bir ortamda kar topu oynayabilir ve kış günlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Yine Antalya Akvaryum içerisinde yer alan Antalya Face2Face Max Museam’da, ünlü kişilere ait balmumu heykellerini görebilirsiniz. Antalya Wildpark ise vahşi yaşama ait birçok farklı türdeki hayvanı görüp incelemeniz için inşa edilmiştir. Antalya Akvaryum’a gittiğinizde tüm bu kısımları gezip görmenin heyecanını yaşayabileceksiniz. Peki, 2023 yılı Antalya Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

Antalya Akvaryum Giriş – Çıkış Saatleri

Haftanın her günü açık olan Antalya Akvaryum açılış ve kapanış saatleri ise şu şekildedir;

  • Açılış Saati = 10:00
  • Kapanış Saati = 20:00
Antalya Akvaryum
Antalya Akvaryum

Antalya’da gezilecek yerlere göz atıyorsanız en az Antalya kadar tanınmış Alanya gezilecek yerleri inceleyebilirsiniz.

Antalya Akvaryum’unda Müzekart Geçerli Mi?

Antalya Akvaryum’unda Müzekart geçerli değildir.

Antalya Akvaryum’una Kimler Ücretsiz Girebilir?

0 – 2 yaş aralığındaki bebekler, Antalya Akvaryum’a ücretsiz bir şekilde giriş yapabilmektedir.

Mustafa Öztürk

Merhaba, ben Mustafa. Bir çok alanda yazılı ve videolu içerik üretiyorum. SEO, Wordpress ve Pazarlama ana uzmanlık alanlarımın başında geliyor. Bu konularda ürettiğim yazılara ise ulaşmak için şahsi bloğumu ziyaret edebilirsiniz. > mustafaozturk.org

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu