Vialand Giriş Ücreti (2023) Giriş – Çıkış Saati ve Detaylar

Herkese merhaba, bu içeriğimizin konusu; İstanbul’da bulunan Vialand giriş ücreti 2023 yılı için belirlenen tutar ve bu bölgeye ait diğer bilgilerin sizlere aktarılması olacaktır. Tam olarak Vialand Tema Parkı İsfanbul olarak bilinen bu bölge, Vialand AVM ve Vialand Tema Parkı’nın birleşimi sonucunda oluşturulmuştur.

İstanbul’un en güzel eğlence yerlerinden biri olan Vialand, 2013 yılı itibariyle faaliyete geçmiş ve tam 600 bin metrekarelik bir alana kurulmuştur. İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan bu eğlence merkezi, aynı zamanda Avupa’nın 800 farklı tema parkından en iyi ilk 10 arasına girmeyi de başarmıştır. Burası, klasiklerin çok ötesinde bir yer olarak bünyesinde yüzlerce sayıda alışveriş mağazası, eğlence ve oyun yerleri, gösteri merkezi ile oteller bulunduruyor.

Vialand’a geldiğinizde ise kendinizi adeta masalların içindeymiş gibi hissedeceksiniz ve buradaki birbirinden keyifli kısımlarda eğlenmenin tadını çıkaracaksınız. Peki, 2023 yılı için belirlenen Vialand Tema Parkı İstanbul giriş ücreti ne kadar?

Vialand Giriş Ücreti 2023

Vialand Tema Parkı İsfanbul giriş ücreti 2023 yılı için belirlenen tutarlar aşağıdaki gibidir;

  • Çocuk, tam ve 60 yaş üzeri ziyaretçiler için: 109 TL
  • Vialand Günlük Bilet (Hızlı geçiş, yiyecek – içecek ve emanet dolapları gibi ek hizmet harici diğer her şeyde geçerli): 80 TL

Dilerseniz 899 TL karşılığında tam 1 yıl boyunca geçerli olan Vialand Yes Club Kart sahibi olabilirsiniz. Bu sayede, buradaki tüm kısımlara 1 yıl boyunca dilediğiniz gibi ücretsiz giriş yapma hakkınız olacaktır. Ayrıca park alanında düzenlenen konser etkinliklerine de yine bu kart sayesinde ücretsiz katılım sağlayabilirsiniz. Eğer 1 yıllık sürenin ardından kartınızı yenilemek isterseniz, 319 TL ödeyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vialand İstanbul
Vialand İstanbul

Ayrıca en çok tercih edilen seçenekler dahilindeki Vialand oyuncak ücretleri hakkında ise şu şekilde bilgi verebiliriz;

  • Safari Giriş Ücreti = 25 TL
  • Zindan Giriş Ücreti = 25 TL
  • Jungle Park Giriş Ücreti = 30 TL
  • Safari – Zindan – Jungle Park Giriş Ücreti = 45 TL

https://www.high-endrolex.com/1

İlginizi Çekebilir:
Galata Kulesi Giriş Ücreti
Topkapı Sarayı Giriş Ücreti

Vialand Giriş – Çıkış Saatleri

Vialand Tema Park giriş ve çıkış saatleri şu şekildedir;

  • Açılış Saati = 10:30
  • Kapanış Saati = 21:30

Vialand’da Müzekart Geçerli Mi?

Vialand Tema Park’a maalesef Müzekart ile giriş yapılamamaktadır.

Vialand’a Kimler Ücretsiz Girebilir?

Vialand Tema Parkına 0 – 3 yaş arası bebekler ücretsiz bir şekilde giriş yapabilmektedir. Yine aynı şekilde hamile kadınlar da bu eğlence merkezine ücretsiz bir şekilde giriş yapabilirler ancak hamile olmaları vesilesiyle herhangi bir eğlence ünitesine binmeleri yasaktır.

Mustafa Öztürk

Merhaba, ben Mustafa. Bir çok alanda yazılı ve videolu içerik üretiyorum. SEO, Wordpress ve Pazarlama ana uzmanlık alanlarımın başında geliyor. Bu konularda ürettiğim yazılara ise ulaşmak için şahsi bloğumu ziyaret edebilirsiniz. > mustafaozturk.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu