Marmaris Kamp Alanları (En İyi 17 Yer)

Muhteşem Koyları ve Doğa Harikası Bölgeleriyle Marmaris Kamp Alanları Arasından 17 Tanesini Sizin İçin Listeledik.

Marmaris kamp alanları, çadır, karavan veya mobil ev konaklaması için uygun alanlar sunmaktadır. Bazı kamp alanları ayrıca bungalov, konteyner veya yatakhaneler gibi kapalı konaklama seçenekleri de sunmaktadır. Bu konaklama seçeneklerinin yanı sıra, çoğu kamp alanında yüzme havuzları, oyun alanları, restoranlar, barbekü alanları ve diğer sosyal alanlar da bulunmaktadır.

Marmaris Kamp Alanları

Marmaris kamp alanları, turizm sezonu boyunca (Nisan-Ekim ayları arasında) genellikle yoğun olmaktadır ve önceden rezervasyon yaptırmak önerilir. Bu kadar çeşitlilik içermesi muhtemelen ilginizi çekmiştir. Her türden istek ve ihtiyacınızı Marmaris kamp alanlarında karşılayabilirsiniz.

 

Ilıman Restaurant & Camping

Ilıman Restaurant & Camping
Ilıman Restaurant & Camping

Marmaris’in merkezinden sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Ilıman Restaurant & Camping, ailelere yönelik hazırlanmış bir kamp alanıdır. Eğer aileniz ile birlikte güzel vakit geçirmek istiyorsanız Marmaris’te ziyaret etmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir. Kamp yerleri ağaç ve gölgelik alanlardan oluşmaktadır. Çocukların kamp ateşi başında toplanıp birbirlerine hikaye anlattıkları, eğlendikleri ve güzel vakit geçirdikleri bir yer olması ile ünlüdür. Bunların yanı sıra denizin yakınında yer almaktadır. Hafta sonu veya birkaç gün konaklamak için daha ideal olan bu mekan, ihtiyacınız olabilecek tüm gereksinimleri karşılamaktadır.

 

Çetibeli Orman Kampı

Çetibeli Orman Kampı
Çetibeli Orman Kampı

Mavi bayrak ile sertifikalanmış, temiz ve güvenli bir alan sunan Çetibeli Orman Kampı, arkadaşlarınız ya da ailenle güzel, keyifli vakit geçirmenize imkan sağlayan yerlerden biridir. Burada kaldığınız süre boyunca yakınlarınız ile birlikte huzur içinde günler geçirebilir veya kamp alanının sağladığı imkanlarla, heyecan dolu aktiviteleri deneyimleyebilirsiniz. Manzarası ve konumunun yanı sıra, herkese hitap eden bir plaj manzarasına sahiptir. Dilerseniz kamp alanının yakınlarında bulunan yürüyüş yolarından da yararlanabilirsiniz. Her türlü imkanı sunan bu yerde keyifli dakikalar sizi bekliyor.

 

Pamucak Plajı Kamp Alanı

Pamucak Plajı Kamp Alanı
Pamucak Plajı Kamp Alanı

Plajı çevrelemesi, kamp severlerin keyifli vakit geçireceği bir alan olmasını sağlıyor. Hem çocukların hem yetişkinlerin hoşuna giden aktiviteler, deniz imkanı, bisiklet ile gezmek için yerler ve çok daha fazlasını sunan Pamucak Plajı Kamp Alanı, müşteri memnuniyetini en yüksek tutmaya çalışan yerlerden birisidir. Kamp alanın içine doğru ilerledikçe huzur ve dinginlik hissedeceksiniz, misafirperver kamp personeli ve kaliteli tesisler, kamp tatilinizi her zamankinden keyifli yapacak. Kamping; temiz ve güvenli plajına ek olarak, modern, özel donanımlı konforlu kabinler sunuyor. Plaj manzarası ise tüm ziyaretçilerini büyülemeye yetiyor. Yıllardır ailelerin keyifli bir tatil geçirmesine olanak tanır.

 

Çatlak Beach Camping

Çatlak Beach Camping
Çatlak Beach Camping

Denize yakın konumu ile dikkat çeken Çatlak Beach Camping, doğa ile iç içe bir şekilde bulunması ile ünlüdür. Yerleşim yerlerinden uzaklaşıp, şehir hayatının getirdiği yoğun tempodan uzaklaşmak isteyenleri mutlulukla karşılayan Çatlak Beach Camping, oldukça nezir bir ortama ev sahipliği yapmaktadır. Konaklama yerleri ağaçların arasında bulunmaktadır. Aklınıza gelebilecek her türlü hizmet Camping tarafından sağlanmakta, bu sebeple temel ihtiyaçlarınız hakkında endişelenmenize gerek kalmamaktadır. Bunca hizmetin yanında sizlere keyifli vakitler geçirip, eğlendirmek için bir sürü etkinlik gerçekleştirilmektedir. Şehir temposundan uzaklaşıp, yakınlarınız ile birlikte keyifli dakikalar geçirmek için bir yer arıyorsanız muhtemelen aradığınız yer burası olabilir.

 

Altınkum Camping

Altınkum Camping
Altınkum Camping

Altınkum Camping; çadır, karavan ve ev konaklaması için uygun alanlar sunmaktadır. Her yaştan misafirlere hitap eden kamp alanına girişler, yetişkinler ve çocuklar için ücretsizdir. Bu konaklama seçeneklerinin yanı sıra, kamp alanında yüzme havuzu, oyun alanları, restoren, barbekü alanları ve diğer sosyal alanlar da bulunmaktadır. Kamp misafirlerine; plaj, bar, kafe, spor salonu, masaj, bisiklet, spor, futbol, basketbol, masa tenisi gibi sosyal aktiviteler de sunmaktadır. Denize sıfır konumuyla misafirleri için birçok imkan sunan bu kamp işletmesinde arkadaşlarınız ile birlikte keyifli aktiviteler geçirirken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmayacaksınız.

 

Bonjuk Bay Kamping

Bonjuk Bay Kamping
Bonjuk Bay Kamping

Marmaris’te bir kamp alanı arıyorsanız mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken yerlerin başında gelir. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatladığınızı hissedebileceğiniz bu yer, doğanın muhteşem güzelliklerini gözler önüne serip, misafirlerini adeta büyülüyor. Bonjuk Bay Kamping’de modern donanımlı kamp çadırları ve bungalovları ile muhteşem konaklama imkanları bulunmaktadır. Misafirler isterlerse basketbol, voleybol, spor salonu ve bisiklet kiralayıp eğlenceli vakitler geçirebilir. İsterlerse rahatlıkla hem denize girebilir, hem de kumsalda güneşlenebilir. Bunların yanında diğer Kamping firmalarından ayrılan en önemli özelliği, içerisinde hamam, atölye etkinlikleri, yoga, dalış ve olta balıkçılığı gibi aktiviteler sunmasıdır. Aileniz ya da arkadaş grubunuzu eğlendirmek için elinden geleni yapmaya hazır olan bu kamping, isteklerinizi yeterince karşılayacağına emin olabilirsiniz.

 

Çubucak Tabiat Parkı

Çubucak Tabiat Parkı
Çubucak Tabiat Parkı

Çubucak Tabiat Parkı, ziyaretçilerine çadır kampı, karavan kampı ve piknik alanı imkanı sunmaktadır. Doğayla iç içe keyifli bir gün geçirmek için harika bir yer olan bu yer, çam ormanları, korunaklı sığ koyları ve berrak suyuyla sevenlerini ağırlamaya hazır. Özellikle masmavi koyu ile ön plana çıkar. Misafirler dilerlerse parkta bisiklete binebilirler. Bisiklet sürerken parktaki güzergahlarda hayal bile edemeyecekleri bir manzara ile karşı karşıya kalma ihtimalleri hiç de düşük değildir. Bisiklet yanı sıra çevrede yürüyüş yapma, kaya tırmanışı yapma, basketbol, voleybol ve satranç gibi çeşitli aktiviteler de sunmasıyla çocukların keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlar.

 

Camprail Station

Camprail Station
Camprail Station

Şehrin koşuşturmacasından uzaklaşıp dinlenebileceğiniz bir kamp yeri arıyorsanız burası tam size göre. Yemyeşil doğanın ortasında kamp yapmak için ideal yerlerden birisidir. Camprail Station alanı çevresinde ücretsiz çadır ya da karavan kampı yapabileceğiniz herhangi bir özel işletme ya da tesis bulunmuyor. Bu nedenle yeme-içme ya da tuvalet gibi günlük ihtiyaçlarınızı kendi imkanlarınızla karşılamak zorundasınız. Aynı zamanda bölgede çadır kurabileceğiniz düz alanlar da bulunmakta. Bu sayede konforlu bir konaklama imkanı bulabilirsiniz. Yemyeşil bir orman ile iç içe olan bu yer deniz kenarında yer alıyor. Bu sayede yaz tatili hayalinizi gerçeğe dönüştürmek sadece size kalıyor. Çam ağaçları arasında esen ılık ve huzurlu bir rüzgarla birlikte ruhunuzun ve vücudunuzun dinlendiğini hissedebilirsiniz.

 

Akyaka Orman Kampı

Akyaka Orman Kampı
Akyaka Orman Kampı

Akyaka halk plajına 600 metre, şehir merkezine ise 900 metre uzaklıkta bulunan Akyaka Orman Kampı, kamp alanı içerisinde bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek durumdadır. Kamp alanında kafeterya, market, tuvalet, duş, bulaşık ve çamaşır yıkama yerleri gibi yerler bulunmaktadır. Bunun haricinde şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunduğundan günlük ihtiyaçlarınızı dilerseniz buradan da karşılayabilirsiniz. Kamp alanının ferah bir plajı bulunmakta, fakat dilerseniz kampın konumu sayesinde Akyaka’nın diğer plaj ve koylarından yararlanma şansınız da var. Aileniz veya arkadaşlarınız ile Azmak Çayı üzerinde tekne turu yapıp, keyfinize keyif katmanız mümkün. Konumu sayesinde birçok imkan sunan bu kamp değerli misafirlerini dört gözle beklemekte.

 

Club Amazon

Club Amazon
Club Amazon

Çam ve günlük ağaçlar arasında bir kamp yapmaya hazır mısınız? Doğa sevgisi olanların kesinlikle vazgeçemeyeceği bir yer. Koyu bir çam ormanı içinde bulunduğundan odanızın önünden denizi görmeniz pek mümkün değil. Sakın üzülmeyin, plaja ulaşmak için orman içerisinden beş dakikalık kısa bir yürüyüş yolunu kullanabilir ya da kıvrımlı dereden kürek çekebilirsiniz. Club Amazon; butik van, taş oda, mini bugalov, küp oda gibi birçok konaklama imkanı sunmakta. Unutmayın ki bu yer sizi memnun etmek için aklınıza gelebilecek her türlü imkanı sağlamak için hazır durumda. Her yaştan misafiri mutlulukla ağırlayan bu yerde sıklıkla kürek çekme etkinlikleri düzenlenmektedir. Keyifli dakikalar sizleri bekliyor!

 

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı
Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı

Turnalı Boncuk Koyu Kamp Alanı, genellikle çadır kampı için uygundur. Denize sıfır hizmet veren bu yerde, dilerseniz kendi çadırınızı kendiniz götürebilir, dilerseniz de çadır kiralayabilirsiniz. Deniz ve doğa manzarası dolayısıyla yoğun olarak misafir ağırlamaktadır. Mavi bayrak standartlarına uygun olan bu yer; denize, güneşe ve çimenlere baktığınızda başka yerlerde hissetmediğiniz duyguları size hissettirebileceğinden eminim. Sanırım burası bu yüzden küçük Cennet olarak tanınıyor. Dalış, doğa yürüyüşü, masa ve kağıt oyunları, bisiklet turu ve sportif aktiviteler sayesinde değerine değer katan bu yer, sizi güler yüzle ağırlayacak.

 

İçmeler Maliye Kampı

İçmeler Maliye Kampı
İçmeler Maliye Kampı

Marmaris’in İçmeler mevkinde bulunan bu yer, özellikle çadırlı kamp için ideal noktalardan biridir. Diğer kamp yerlerine göre daha iyi bir manzara ve berrak deniz bulundurması dolayısıyla sıklıkla kalabalık olabiliyor. Aileniz veya yakınlarınız ile rahat ve ferah bir tatil arıyorsanız burası tam size göre. Kitabınızı okurken, kahvenizi içerken kuşların cıvıltısı size her zaman eşlik edecek. Burada kaldığınız her saniye içinizin huzurla kaplandığının farkına varacağınızdan eminim. İçmeler Maliye Kampı, doğanın içinde bulunan ziyaretçilerini düşünerek kablosuz internet özelliği eklemiştir. Manzaranın tadını çıkarıp, denizde yüzüp, havanın tadını çıkarırken internetiniz sizden eksik kalmayacak.

 

Evcan Camping

Evcan Camping
Evcan Camping

Bir aile veya arkadaş grubu için mükemmel eğlence seçeneklerini içeren bir camping yeridir. Denize çok yakın bir mesafede bulunur ve modern çadır, bungalov gibi konaklama imkanları sunar. Son derece sakin bir ortama sahiptir. Misafirlerin yiyecekten temizliğe, elektriğe ve suya kadar birçok ihtiyacına cevap veren bu yer, Marmaris’te kamp alanı denildiği zaman akla gelen ilk noktalardan biridir. Kamping; temiz ve güvenli plajına ek olarak, modern, özel donanımlı konforlu kabinler sunuyor. Plaj manzarası ise tüm ziyaretçilerini büyülemeye yetiyor.

 

Günnücek Orman Parkı

Günnücek Orman Parkı
Günnücek Orman Parkı

Günnücek Orman Parkı, doğal bir park ve kamp alanıdır. Ulaşımın son derece kolay olması bu parkın ön plana çıkmasını sağlayan en önemli detaylardan başında geliyor. Bir aile veya arkadaş grubunun burada unutamayacakları anılar elde etmesi çok olasıdır. Burası 300 dönümlük geniş bir ormanın içinde kaybolacağınız, kendinizi doğanın derinliklerine bırakacağınız bir deneyim sunuyor. Ormanların aromatik kokusu ve atmosferiyle mutluluk hormonu sağlamanıza katkıda bulunacak bu yer, ziyaretçileri arasında “Terapi Ormanları” olarak da bilinmektedir. Ruh ve bedensel olarak kendinizi zinde hissedeceğiniz birçok çeşitli aktivite için müsait bir kamp yeridir. Üstelik bu hizmetleri ücretsiz bir şekilde sağlıyor.

 

Kocabahçe Glamping

Kocabahçe Glamping
Kocabahçe Glamping

Doğayla iç içe bir kamp deneyimi arayanların kesinlikle göz önünde bulundurması gereken yerlerden birisidir. Kocabahçe Glamping, konsept olarak kamp deneyimini lüks ile bir araya getirmeyi amaçlıyor. Diğer bir deyişle burası tam olarak doğayı sevenlerin fakat lüksünden ödün vermek istemeyen kişilerin buluştuğu bir yer. Balık tutma, trekking, kano, dingi gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan bu yerde; aileniz ve yakınlarınız ile keyifli günler geçirebilirsiniz. Eşsiz manzarası ile plajda güneşlenebilir, denize girebilir veya arkadaşlarınız ile plaj voleybolu oynayabilirsiniz. Tüm bunların yanında yoga, masaj gibi hizmetlerden yararlanıp rahatlığınıza rahatlık katabilirsiniz. Son derece sakin bir ortama sahip olan bu işletme muhteşem bir manzaraya sahiptir. Denize yürüme mesafesinde yer alan kamp alanı misafirlerine yiyecekten temizliğe, elektriğe ve suya kadar birçok hizmeti de sunmaktadır.

 

Duru Camping

Duru Camping
Duru Camping

Marmaris’te kamp alanı denildiğinde bir diğer akla gelen yer ise kesinlikle Duru Camping’dir. Burası, denize sıfır konumu ile 3 dönüm alan içerisinde ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Her yaştan insana hitap eden bu yer, modern donanımlı özel tasarlanmış ve çok konforlu plaj manzarası sunar. Denize yakınlık, plaj manzarası, kahvaltı ve akşam yemeği, modern konaklama gibi imkanları sunarak bir aile veya arkadaş grubu için harika bir kamp yerine dönüşüyor. Tuvaletten sıcak suya, oturma alanlarından, eğlence yerlerine kadar oldukça geniş bir alanda misafirlerinin dikkatini çekmektedir. Burada sizleri; trafikten ve gürültüden uzak, doğayla iç içe bir deneyim, denizin serin esintisi ve güneşin tatlı sıcaklığı bekliyor.

Gizli Cennet Çadır Camping

Gizli Cennet Çadır Camping
Gizli Cennet Çadır Camping

Yemyeşil ağaçların arasında, denize yürüme mesafesinde bulunan Gizli Cennet Çadırı Camping, çadır ve karavan için konaklama imkanı yanı sıra inanılmaz bir manzara görüntüsü de bu bölge içerisinde sizleri karşılıyor. Kamp alanında özel olarak bulunan restoranda, tatilinize keyif katacak bir sürü özel menü bulunmakta. Eğer rahatınıza düşkün biriyseniz kamp alanından glamping çadır kiralama şansınız bulunmakta. Bu sayede evinizin konforunu aratmayacak bir rahatlık sizleri bekliyor. Bunların yanı sıra size doğa ile iç içe sessiz ve sakin, kaliteli bir hizmet sunmaktadırlar. Buraya neden “Gizli Cennet” dendiğini sanırım az çok anlamışsınızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu