Antalya Gezilecek Yerler (En İyi 27 Yer)

Türkiye'nin Cenneti: Antalya'da Gezip Görebileceğiniz En İyi 27 Yer Listesi

Tüm değerli okurlarımıza kucak dolusu sevgiler, bu içeriğimizin konusu Antalya gezilecek yerler olacak. Turizm açısından ülkemizin en önemli kentlerinden biri olan Antalya, her yıl dünyanın dört bir yanından yabancı turisti ağırlamaktadır. Elbette ki yabancılar kadar yerli turistlerin de oldukça dikkatini çeken Antalya, diğer illerimizden gelen tatilcilerimizi de en güzel şekilde ağırlamaktadır. Şehrin nüfusu 2 milyonu aşkın olmakla birlikte, yaz tatili sezonlarında bu sayının 8 milyonu aştığını söylemek mümkün. Ve şehir, tam bir doğal güzellik ile tarihi güzellik diyarı olarak nitelendiriliyor.

Antalya Gezilecek Yerler

Antalya’ya gelen tatilciler burada denize girebilir, tarihi yerleri gezebilir ve eğlence merkezlerinde vakit geçirebilirler. Yani bu bakıma Antalya, diğer birçok ilimize göre tatil için tercih edilebilirlik açısından çok daha uygun bir seçenektir. Ortalama olarak 2 haftalık bir süreç dahilinde şehrin önemli kısımlarını tam anlamıyla gezip görebilirsiniz, böylelikle de muhteşem bir deneyime imza atmış olursunuz. Şehirdeki tarihi yerlerin sayıca fazla olması vesilesiyle, buraya gelmeden önce bir Müzekart çıkartmanızı tavsiye ederiz. Şimdi sizler de hazırsanız, Antalya gezilecek yerler tanıtımımıza başlamak isteriz. İşte, Antalya şehrinin gezilip görülecek yerleri…

Listeye geçmeden önce Antalya Kamp Alanları ile daha çok ilgileniyorsanız sayfayı ziyaret edin.

Antalya Müzesi

Antalya Müzesi
Antalya Müzesi

Antalya gezilecek tarihi yerler dendiğinde akla ilk gelen seçeneklerden biri, şehir genelindeki çok sayıda tarihi eserin sergilendiği Antalya Müzesi olacaktır. Öğretmen Fikri Erten tarafından, adeta can havliyle toplamış olan Antalya’nın tarihi eserleri, şu an günümüzde bu müzede sergilenmektedir. Buradaki eserlerin can havliyle toplanmış olduğu betimlememiz ise Birinci Dünya Savaşı zamanında bölgedeki eserlerin İtalyanlar tarafından toplanıyor olmasından ötürüdür. 1972 yılından bu yana varlığını sürdüren Antalya Müzesi, toplamda 5 bini aşkın tarihi esere ev sahipliği yapmaktadır. Sizler de bu güzel müzeyi çok makul bir giriş ücretiyle veya Müzekart sahibi olarak tamamen ücretsiz şekilde gezip görebilirsiniz.

 

Side Sualtı Müzesi

Side Sualtı Müzesi
Side Sualtı Müzesi

Antalya bölgesinde bulunan ve dalgıçların da en çok vakit geçirdiği bölgeler arasındaki Side, sizler için de müthiş bir gezi rotasına ev sahipliği yapmaktadır. Günümüzde tamamen su altında bulunan ve 2015 yılı itibariyle de müze olarak sergiye açılmış haldeki bu yapıt, gerçekten de görülmeye değer bir yerdir. Ayrıca burası dünyanın ikinci sualtı müzesi olarak bilinmekte ve bu yönden de büyük bir öneme sahiptir. Müze içerisindeki yapıtlar ve heykeller, müthiş bir mimari dahilinde tasarlanmış olup adeta seyri büyüleyici niteliktedir. Antalya gezilecek yerler listemize dahil ettiğimiz Side Sualtı Müzesi’ni, profesyonel dalgıçlar eşliğinde çok daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

 

Oyuncak Müzesi

Oyuncak Müzesi
Oyuncak Müzesi

Burası, ismi itibariyle her ne kadar Oyuncak Müzesi olarak adlandırılsa da aslında sadece çocuklara hitap eden bir yer değildir. Küçük – büyük herkesin severek gezip görmek isteyeceği Antalya Oyuncak Müzesi, şehrin Muratpaşa ilçesinde yer alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve ülkemizdeki üç oyuncak müzesinden biri olan bu yapıt içerisinde, çizgi film kahramanlarının da aralarında bulunduğu tam 3 bin farklı oyuncak türü sergilenmektedir. Siz de Antalya tatiliniz esnasında hem çocuklarınız ve hem de kendiniz için farklı bir deneyim yaşamak için Antalya Oyuncak Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

 

Alanya Arkeoloji Müzesi

Alanya Arkeoloji Müzesi
Alanya Arkeoloji Müzesi

Alanya gezilecek yerler arasında da gösterebileceğimiz bu güzel müze, 1967 yılı itibariyle halk ziyaretine açılmıştır. Ve müze içerisinde sergilenen eserlerin her biri büyük öneme sahip olmakla birlikte, sizlerin de merakla seyredip incelemek isteyeceği güzelliktedir. Ayrıca müze içerisinde farklı medeniyetlere ait eserler gruplandırılmış olmakla birlikte, bu sayede tüm medeniyetlerin gerek mimarileri, gerek kültürleri ve gerekse de sanat anlayışları hakkında çok daha detaylı bilgilere ulaşmanız mümkün olacak. Müze ve tarihi mekan gezip görmeyi seven okurlarımıza Alanya Arkeoloji Müzesi’ne gitmeyi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

 

Atatürk Evi Müzesi

Atatürk Evi Müzesi
Atatürk Evi Müzesi

Antalya gezilecek müzeler arasında ayrı bir öneme sahip olan Atatürk Evi Müzesi, şehrin Muratpaşa ilçesinde yer almaktadır. Atamız, 6 – 11 Mart 1930 tarihinde Antalya ziyaretinde bulunmuş ve o dönem valilik binası olarak kullanılan bu yapıt, kendisi için köşke dönüştürülmüştür. Ve Atatürk’ün “Antalya, dünyanın en güzel yeridir” cümlesini de yine bu gezi esnasında telaffuz etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk şehirden ayrıldığında ise konaklamış olduğu o köşk zamanla farklı amaçlarla kullanılmıştır. Daha sonrasında bu bina Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredilmiş ve bir müzeye çevrilmiştir. Siz de Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret ederek Atamıza ait bazı eşyaları, Antalya gezisi esnasında çekilmiş olduğu fotoğrafları ve o zamanki Cumhuriyet Dönemi eserlerini görebilirsiniz.

 

Konyaaltı Plajı

Konyaaltı Plajı
Konyaaltı Plajı

Antalya Plajları arasındaki en popüler seçeneklerden biri olan Konyaaltı Plajı, ayrıca tamamen ücretsiz olarak vakit geçirebileceğiniz bir yerdir. Bu harika plaja gelerek yüzme ve güneşlenme keyfi yapmak istediğinizde, sadece tercihi olarak kiralayacağınız şezlong ile şemsiyelere ücret ödersiniz. Ve böylesine güzel, temiz, büyük ve görkemli bir yerde tatil yapma keyfi, sizlere inanılmaz harika bir deneyim yaşatacaktır.

 

Ay Işığı Plajı

Ay Işığı Plajı
Ay Işığı Plajı

Antalya ücretsiz plajlar kısmında en çok tercih edilen bölgelerden biri olan Ay Işığı Plajı, Kemer ilçesinde yer almaktadır. Burada tatil yaptığınız süre boyunca tam anlamıyla huzurlu ve mutlu olacak, adeta ruhunuzu dinlendireceksiniz. Hele bir de tam gün batımı saatinde bu plaj bölgesinde bulunuyorsanız, sizleri tam anlamıyla eşsiz bir manzaranın bekliyor olmasını müjdelemek isteriz. Zaten plajın adı da tam olarak buradaki gün batımı manzarasından geliyor olmakla birlikte, sizlerin de bu manzarayı kesinlikle seyretmesi ve resmetmesini tavsiye ediyoruz.

 

Patara Kumsalı

Patara Kumsalı
Patara Kumsalı

Antalya şehrimizin en nadide köşelerinden biri olan Patara Kumsalı, ismini de hemen yakın konumunda bulunan Patara Antik Kenti’nden almaktadır. Plajın genel yapısına şöyle bir göz attığımızda, uzun ve geniş bir kumsala sahip olduğunu görmekteyiz. Ve bu kumsalın ayrıca da bir önemi bulunmaktadır. Sizlerin de mutlaka izlemiş olduğunu düşündüğümüz eski Türk filmlerindeki çöl sahnelerinin birçoğu, tam da bu plajda çekiliyordu. Altın renkteki kuma sahip olan bu plaj, temizlik bakımından da oldukça üst düzey bir yerdir ve sizler de burada tamamen ücretsiz bir şekilde yüzme keyfi yaşayabilirsiniz.

 

Kleopatra Plajı

Kleopatra Plajı
Kleopatra Plajı

Antalya ve hatta Dünyanın en meşhur plajları arasında gösterilen bu güzel bölge, tatilinize renk katacak niteliktedir. Tam 2 kilometre uzunluğa ve sapsarı renkteki kum yapısına sahip olan bu plajda yüzmek, güneşlenmek ve yürüyüş yapmak adeta bir ayrıcalık olarak görülüyor. Yine dünyaca ünlü bir kraliçe olan Kleopatra’nın da bu plajda yüzdüğü, banyo yaptığı ve vakit geçirdiği rivayet edilmektedir. Ayrıca buradaki deniz suyunun derinliği oldukça sığdır ve çocuklu aileler için de gayet uygun yapıdadır.

 

Olympos Plajı

Olympos Plajı
Olympos Plajı

Antalya’ya gelen turistlerin en çok tercih ettiği plajlardan biri olan Olympos, aynı zamanda farklı doğal kaynak sularının da birleştiği bölge olarak bilinmekte. Bu sebepten ötürü, Olympos Plajı deniz suyunun diğer plajlardan bazılarına göre çok daha soğuk olduğunu söyleyebiliriz. Masmavi deniz, sapsarı plaj kumu ve hemen arka tarafta ise yemyeşil tabiatın birleştiği bu bölge, sizlere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmak için gayet ideal yapıdadır. Antalya gezilecek yerler listenize Olympos Plajı’nı da kesinlikle eklemenizi ve burada gönlünüzce eğlenmenizi tavsiye ediyoruz.

 

Köprülü Kanyon Milli Parkı

Köprülü Kanyon Milli Parkı
Köprülü Kanyon Milli Parkı

Dünyaca ünlü rafting organizasyonlarının da düzenlenmiş olduğu kısımlarla bağlantısı bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı, aynı zamanda ülkemizdeki en büyük kanyon olarak bilinmektedir. Isparta şehrinden başlayarak Antalya’ya kadar uzanıp buradan da denize dökülen Köprülü Kanyon Milli Parkı, ayrıca şehirdeki en güzel milli parklar arasında da yer alıyor. Bu doğa harikası bölgeye geldiğinizde, Antalya’nın o bunaltıcı sıcağına maruz kalmamak için dilerseniz buz gibi suya girip yüzebilirsiniz de. Yine bir başka aktivite olarak burada rafting etkinliklerine katılım sağlamanız da mümkündür. Ayrıca bu harika bölgeyi çok seven ve buradan gitmek istemeyen tatilciler, Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda kurallara uymak şartıyla diledikleri gibi kamp kurabilirler.

 

Atatürk Kültür Parkı

Atatürk Kültür Parkı
Atatürk Kültür Parkı

Antalya şehrinin en güzel parklarından biri olan Atatürk Kültür Parkı, sevdiklerinizle birlikte kaliteli vakitler geçireceğiniz bir yerdir. Oldukça nezih ve huzur dolu olan bu ortam, içerisinde bulundurduğu birbirinden güzel kafe ve restoranlarla da siz değerli ziyaretçilerine envai çeşit lezzetler sunuyor. Ailecek piknik yapmak, müzik dinlemek, doğa ile baş başa bir şekilde kitap okumak ve bisiklet turlarına çıkmak isteyenleri bu parka bekliyoruz.

 

Karain Mağarası

Karain Mağarası
Karain Mağarası

Türkiye’de gezilecek mağaralar arasında sizlere önereceğimiz harika bir seçenek olan Karain Mağarası, aynı zamanda ülkemizdeki en büyük mağaralardan da biridir. Hatta içerisinde insan yaşamış en büyük mağara yeri olarak bilinen Karain Mağarası, sizleri adeta büyüleyecek bir yapıya sahiptir. Mağara içerisindeki yaşam izleri tam 500 bin yıl öncesine dayanıyor olmakla birlikte, izlerini bugün bile en güzel şekilde korumayı başarmıştır. Ve sizler de bu mağaraya gelerek hem buradaki esrarengiz ortamı görüp yaşayabilir, hem de çok eski medeniyetlerin yaşam izlerini yerinde inceleyebilirsiniz.

 

Belbidi Mağarası

Belbidi Mağarası
Belbidi Mağarası

Antalya’nın Kemer ilçesinde yer alan Belbidi Mağarası, geçmiş yaşam tarihinin izlerini günümüzde bile en güzel şekilde yaşatan bir diğer mağaramızdır. Aşağı ve yukarı sığınaklar olarak toplam iki farklı kısma ayrılan bu mağara, duvarlarındaki çizimler ile de oldukça meşhur bir yerdir. Mağara duvarlarına şöyle bir baktığımızda, burada yaşamış olan eski medeniyet insanlarının geyik ve dağ keçisi gibi hayvan figürlerini resmettiğini görmekteyiz. Şu an SİT alanı olarak değerlendirilip koruma altına alınmış olan Belbidi Mağarası, gezip görmek açısından sizlere de kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir yerdir.

 

Damlataş Mağarası

Damlataş Mağarası
Damlataş Mağarası

Burası, Antalya gezilecek yerler arasında oldukça fazla tercih edilen ve aynı zamanda çok da güzel bir yerdir. Ancak Damlataş Mağarası, bunlardan çok daha farklı bir özelliğe sahip. İddiaya göre İkinci Dünya Savaşı sırasında çevreye atılan gaz bombalarından kaçan bazı askerler, bu mağaranın içerisine sığınmıştır. Ve bu askerler arasından astım hastalığı olan kişiler, mağara içerisinde bulundukları süre içerisinde bu hastalıklarından kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuşlardır. Bu iddalar üzerine ise yakın tarihlerde burada yapılan araştırmalar sonucunda, Damlataş Mağarası’nın astım hastalığına gerçekten de çok iyi geldiği açıklanmıştır. Siz de hem Antalya şehrinin çok güzel bir kısmını gezip görmek ve hem de astım vb. Hastalıklarınıza şifa olması amacıyla Damlataş Mağarası’na gelebilirsiniz.

 

Düden Şelalesi

Düden Şelalesi
Düden Şelalesi

Antalya şelaleleri arasındaki en çok tercih edilen kısımlar arasında olan Düden Şelalesi, sahip olduğu doğal güzelliği ile birlikte ziyaretçilerini adeta mest ediyor. İki farklı koldan oluşan bu muhteşem şelale, yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor. Ayrıca şelalenin alt tartında birkaç tane mağara bulunmakta ve bu mağaraların ziyaret edilme oranı da oldukça yüksektir. Şelalenin yakın bir konumunda ise hem araçlarınızı bırakabilmeniz için bir otopark, hem de yeme içme ihtiyaçlarınız için çeşitli mekanlar mevcuttur. Siz de Antalya tatil serüveninizi çok daha renkli bir hale getirmek için Düden Şelalesi ve çevresini gezip görebilirsiniz.

 

Kurşunlu Şelalesi ve Tabiat Parkı

Kurşunlu Şelalesi ve Tabiat Parkı
Kurşunlu Şelalesi ve Tabiat Parkı

Tam 7 farklı şelale ve 7 farklı göletten oluşan Kurşunlu Şelalesi, toplam 18 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. Bundan henüz birkaç yıl öncesine kadar bu şelaleyi ve çevresini gezip görmek oldukça zordu. Ancak çok yakın tarihte yapılan çalışmalar neticesinde şelale ve çevresi bir tabiat parkına dönüştürülmüş, bu neticeyle de halk ziyaretine açık hale getirilmiştir. Siz de Antalya şehrimizin doğa harikası olan bu bölgesine gelerek buradaki şelale birleşimlerini izleyip resmedebilir, ayrıca yine burada sevdiklerinizle birlikte muhteşem bir pikniğin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, buradaki tabiat parkında bulunan hediyelik eşya dükkanlarından ise Antalya’ya dair pek çok hediyelik ürünü inceleyip aralarından dilediğinizi satın alabilirsiniz.

 

Manavgat Şelalesi

Manavgat Şelalesi
Manavgat Şelalesi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan Manavgat Şelalesi, hiç şüphesiz ülkemizin de en güzel kısımları arasında gösterilecek niteliktedir. Burası sadece ziyaret edilip, seyredilip ve fotoğrafı çekilecek bir yer olarak kalmayıp, rafting tutkunlarını da en iyi şekilde ağırlamaktadır. Şelale nehrinden akan su şiddetinin uygunluğu, dünyadaki en önemli rafting turnuvalarının bu şelale bölgesinde yapılmasını da sağlamakta. Sizler de hem muhteşem bir doğa ve şelale manzarasına şahit olmak ve düzenlenen profesyonel rafting etkinliklerini seyretmek için Antalya tatil serüveninizde Manavgat Şelalesi bölgesine gelebilirsiniz.

 

Oymapınar Gölü

Oymapınar Gölü
Oymapınar Gölü

Şimdi de sizlere Antalya’nın en güzel gölleri arasında gösterilen Oymapınar Gölü’nü tavsiye etmek istiyoruz. Manavgat ilçesinde bulunan bu güzel göl, adeta saklı bir cennet konumundadır. Göl çevresine gelerek öncelikle burada huzur dolu bir doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Daha sonrasında ise bu göl ile daha da haşır neşir olmak isterim diyorsanız, burada kiralayabileceğiniz teknelerle birlikte göl üzerinde eğlenceli bir tura çıkabilirsiniz. Ve bu turun ardından ise yine gölün hemen kenarına piknik sofranızı serip burada bir şeyler yiyip içmenin o eşsiz lezzeti, sizlere her şeyden çok daha farklı ve güzel gelecektir.

 

Köprüçay

Köprüçay
Köprüçay

Antalya’nın birçok kısmında profesyonel rafting organizasyonları düzenlendiğini belirtmiştik. Elbette ki bu tarz turnuvalara amatör kişilerin katılması mümkün olmayacaktır. Ancak bu, yine de amatör kişilerin hiçbir şekilde rafting yapamayacağı anlamına gelmiyor. Antalya tatiliniz esnasında Köprüçay bölgesine giderek, burada dilediğiniz gibi rafting yapabilirsiniz. Şehrin kalabalık ve gürültüsünden tamamen uzak olan Köprüçay, buraya gelen tatilcilerin rafting yapmalarına olanak sağlanan bir yerdir. Bu çay nehri bölgesinde bulunan tesislerdeki profesyonel kişiler, sizleri rafting etkinliği için en güzel şekilde hazırlamaktadır. Ve sizler de bu vesileyle, Antalya tatilinize muhteşem bir rafting deneyimini dahil etmiş olursunuz.

 

Kekova Koyu

Kekeova Koyu
Kekeova Koyu

Burada çok eski yıllarda Dolichiste adında bir şehir bulunmaktaydı. Dönemin en önemli liman kentleri arasında olan bu şehir, 2’inci yüzyılda gerçekleşen büyük bir deprem sonucunda ise tamamen sular altında kalmıştır. Ve bu batık kentte bugüne kadar hiçbir kazı işlemi yapılmadığı için kentin tüm tarihi, şu an bile sular altında yatmaktadır. Denize girmenin kesinlikle yasak olduğu bu bölgede, hem çevredeki doğal güzelliği görmek ve hem de batan antik kenti yukarıdan incelemek için tekne ve kano turları yapılmaktadır. Sizler de dilerseniz bu etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz.

 

Adrasan Suluada

Sizlere adeta bir Maldivler havası yaşatacak olan Adrasan Suluada, turkuaz renkli deniz suyuna sahip olmasıyla birlikte tatilciler tarafından da sıklıkla ziyaret edilmektedir. Ayrıca bu bölgenin kumu da oldukça temiz ve göz alıcı olup, yine buradaki deniz suyuna kara parçasından doğal kaynak suları da dahil olmaktadır. Hatta adını da denize karışan tatlı sulardan alan Adrasan Suluada, Antalya bölgesinden teknelerle sıklıkla ziyaret edilen bir yer olarak dikkat çekiyor. Sizler de şehrin en muhteşem kısımlarından birini ziyaret edip görmek istiyorsanız, düzenlenen tekne turlarına katılım sağlayarak bu harika bölgeye gelebilirsiniz.

 

Saklıkent Kayak Merkezi

Saklıkent Kayak Merkezi
Saklıkent Kayak Merkezi

Antalya’da kış tatili yapılır mı? sorusuna “kesinlikle evet” cevabı verdirecek bir yer olan Saklıkent Kayak Merkezi, toplamda 2250 metre yüksekliğe sahip olan bir yerdir. Antalya şehir merkezine de oldukça yakın bir konumda bulunan bu harika bölge, dönem içerisinde birkaç farklı mevsimi en güzel şekilde yaşayabileceğiniz bir yerdir. Tamamen doğa ile iç içe olacağınız Saklıkent Kayak Merkezi’nde, kayak yapabilmeniz için oldukça kaliteli bir de pist yer alıyor. Ancak buradaki kayak mevsiminin süresi oldukça kısa sürdüğü için buraya gelmeden önce güzel bir plan yapmalı ve tam olarak kar yağışlarına denk gelmeniz gerekmektedir. Ve buraya tam da kar yağma zamanlarında denk gelirseniz, muhteşem bir kayak deneyiminin sizleri beklediğini söylemek isteriz.

 

Antalya Aquarium

Antalya Akvaryum
Antalya Akvaryum

Eğlence ve sıra dışılığın en nihai merkezlerinden biri olan Antalya Aquarium, aynı zamanda dünyanın en büyük akvaryumları arasında gösterilmektedir. Buraya geldiğinizde muhteşem bir akvaryum gezisi yapabileceğiniz gibi, aynı zamanda çeşitli aktivitelere de katılım sağlayabilirsiniz. Binlerce farklı türdeki balık, sürüngen ve diğer canlı çeşitlerini görmek ise sizlere ayrı bir heyecan katacaktır. Ayrıca yine bu akvaryum yapıtı içerisinde bir şeyler yiyip içebileceğiniz kısımlar da mevcuttur.

İlginizi Çekebilir: Antalya Akvaryum Giriş Ücreti

 

Antalya Hayvanat Bahçesi

Antalya Hayvanat Bahçesi
Antalya Hayvanat Bahçesi

Hem yetişkinler ve hem de çocukların severek gezip görebileceği bir yer olan Antalya Hayvanat Bahçesi, şehrin Döşemealtı ilçesinde yer almaktadır. Çok da fazla büyük bir yer olmayan bu hayvanat bahçesi, içerisinde ise oldukça dikkat çekici türlerdeki hayvanları barındırıyor. Siz de bu farklılıktaki canlıları görmek ve onların yaşam ortamlarını incelemek için Antalya Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

 

Aktur Park

Aktur Park
Aktur Park

Antalya eğlenme merkezleri arasında tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden biri olan Aktur Park, Konyaaltı ilçesine inşa edilmiştir. Bu parkta bulunan ve Türkiye’nin en büyüğü olarak gösterilen dönme dolap ise sizlere muhteşem bir eğlence deneyimi yaşatacaktır. Yine bu park da hem çocuklara ve yetişkinlere hitap ediyor olmakla birlikte, park içerisinde her yaş grubuna hitap eden eğlence kısımları mevcuttur. Sınırsızca bir eğlenceye imza atmak isteyen okurlarımıza Antalya Aktur Park’a gitmeyi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

 

Maden Koyu Kamp Alanı

Maden Koyu Kamp Alanı
Maden Koyu Kamp Alanı

Antalya’nın Kemer ilçesinde yer alan Maden Koyu Kamp Alanı, şehir merkezine 70 kilometre uzaklıkta yer alan tam bir doğa harikası bölgedir. Antalya kamp yapılacak yerler arasındaki en iyi alternatiflerinizden birisi olacak bu bölge, aynı zamanda deniz – kum – güneş üçlemesini de en güzel şekilde görüp yaşayacağınız niteliktedir. Denizin eşsiz mavisi ile tabiatın harika yeşil renklerinin birleştiği Maden Koyu Kamp Alanı, sizlere mükemmel huzurlu anlar yaşatacaktır. Burada istediğiniz herhangi bir kısma kamp çadırınızı kurabilir ve gün içerisinde dilediğiniz gibi denize girip yüzme keyfi yaşayabilirsiniz. Ancak burada herhangi bir işletme bulunmadığı için yeme içme başta olmak üzere ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi önceden hazırlamış olmanızı tavsiye ediyoruz.

Mustafa Öztürk

Merhaba, ben Mustafa. Bir çok alanda yazılı ve videolu içerik üretiyorum. SEO, Wordpress ve Pazarlama ana uzmanlık alanlarımın başında geliyor. Bu konularda ürettiğim yazılara ise ulaşmak için şahsi bloğumu ziyaret edebilirsiniz. > mustafaozturk.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu