The Land Of Legends Theme Park Giriş Ücreti (2023) ve Ziyaret Detayları

Bu içeriğimizde de siz değerli okurlarımız için çok güzel bir yer tanıtımı yapacağız ve ilk olarak da The Land Of Legends Theme Park giriş ücreti 2022 yılı tarifesinden bahsetmek istiyoruz. Türkiye’nin en büyük tema parkları arasında gösterilen bu harika tesis, ziyaretçilerine muhteşem ötesi bir eğlence deneyimi sunuyor. Burada, sabahtan akşama kadar vakit geçirseniz bile tüm eğlence seçenekleri denemeye fırsatınız olmayabilir. Bu da The Land Of Legends Theme Parkında ne denli fazla eğlence seçeneğinin olduğunu göstermekte.

LOL Theme Park, Antalya şehrimizde bulunan, otel, alışveriş merkezi ve tema parktan oluşan bir tesistir. Yani burada doyasıya eğlenip, hemen aynı yerdeki mağazalardan dilediğiniz gibi alışveriş yapıp otellerinde de konaklayabilirsiniz. Antalya’nın en önemli bölgelerinden biri olan Belek üzerine inşa edilmiş olan tesis, toplamda 626 bin metrekarelik devasa bir alanı kapsamaktadır. Bu alan üzerinde ise The Land Of Legends Theme Park’ı, otel blokları ve alışveriş yapmanız için 205 farklı mağaza yer alıyor. Elbette ki bu üç yerden en çok ziyaretçi ağırlayan kısım ise tema parkıdır.

Parka gelen misafirler, toplamda 40 adet kaydırak ile 6 farklı havuzda, deyim yerindeyse çılgınca bir adrenalin ve eğlence deneyimi yaşıyor. Siz de buraya gelerek harika bir gün geçirebilirsiniz. Peki, 2023 yılı için The Land Of Legends Theme Park giriş ücreti ne kadardır?

The Land of Legends Theme Park Giriş Ücreti 2022
The Land of Legends Theme Park Giriş Ücreti 2023

The Land Of Legends Theme Park Giriş Ücreti 2023

The Land Of Legends Theme Park giriş Ücreti 2023 yılı tarifesi şu şekildedir;

  • Yetişkin (+12 yaş) tam gün bilet ücreti = 1300 TL
  • Çocuk (4 – 11 yaş) tam gün bilet ücreti = 1040 TL
  • Fast Track hizmet bedeli (gün boyunca eğlenceli oyuncaklara sıra beklemeden binmek) = 490 TL

Not; Bu tesisteki Aquapark kısmı, yaz sezonunda kapalıdır. Az önce belirtmiş olduğumuz ücretler karşılığında, tema parkı kısmında gün boyunca sınırsız bir şekilde eğlenebilirsiniz.

The Land Of Legends Theme Park Giriş – Çıkış Saatleri

The Land Of Legends Theme Park açılış ve kapanış saatleri aşağıdaki gibidir;

  • Açılış Saati = 10:30
  • Kapanış Saati = 17:30

The Land Of Legends Theme Park’ta Müzekart Geçerli Mi?

Land Of Legends Theme Parkında Müzekart ve benzeri diğer kartlar geçerli değildir.

The Land Of Legends Theme Park’a Kimler Ücretsiz Girebilir?

0 – 3 yaş arasındaki bebekler, Land Of Legends Theme Parkına ücretsiz bir şekilde giriş yapabilmektedir.

Mustafa Öztürk

Merhaba, ben Mustafa. Bir çok alanda yazılı ve videolu içerik üretiyorum. SEO, Wordpress ve Pazarlama ana uzmanlık alanlarımın başında geliyor. Bu konularda ürettiğim yazılara ise ulaşmak için şahsi bloğumu ziyaret edebilirsiniz. > mustafaozturk.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu